2020. DECEMBER

 

Várjuk Krisztust

Reménnyel és bizalommal várjuk Krisztust, mint gyermek az édesapját, hogy velünk lesz, és segít rendbe tenni a világunkat. Hiszen már 2000 évvel ezelőtt is azt üzente Jézuson keresztül: „Az idők végén újra veletek leszek”. És ez az idő, ez a korszak lassan már a végére ér, a segítségbe vetett reményünk pedig egyre csak nő.

Folytatás

Az élet lélegzés, egy folytonos ritmikus változás

2020. november

A kis lélegzet kísér minket a Földön, és a nagy lélegzet – a nagy ritmusaival – lehetővé teszi számunkra az életet éppúgy az Égben, ahogy a Földön is.

Folytatás

Az idők változnak

2020. október

Az idők változnak, és megkívánják tőlünk, hogy mi is változzunk. Mert minél kristályosabb és merevebb egy forma, egy gondolat, egy szokás, egy félelemérzet, annál fontosabb, hogy a sors segítsen nekünk áttörni ezeket a korlátokat, és elindítani a változást, hogy a mélyben rejlő képességek újra felszínre kerülhessenek és tovább növekedhessenek.

Folytatás

Utunk az egyre világosabb fény felé vezet

2020. szeptember

Az élet minden formája „sugárzó” energia. Egész világegyetemünk egy nagy kozmikus energiamező, egy láthatóvá vált energiakoncentráció. Minden rendszer, minden bolygó és test, legyen akár nagy, akár kicsi, az áramló energiák fogadója és küldője egyben. Semmi sincs a nagy mágneses áramláson kívül. Hisz az energia más szóval élet, akár éterként áramlik, akár egy formán keresztül sugárzik, mindig mozgásban és kölcsönhatásban van.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Éter

2020. augusztus

Az éter közvetítőként működik az isteni-szellemi és az anyagi-mulandó között. Tehát az éter elem a nagy közvetítő a látható és a láthatatlan univerzum között, így – mivel nincs üres tér, csak a sűrűség számtalan variációja – az isteni szellemi és a sűrű anyag között.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Levegő

2020. július

Az első lélegzetünkkel, a születésünkkor, létrejön életünk köldökzsinórja. A lélek energiája áramlik az életünkbe, és összeköt minket a kozmosz végtelen erejével, hogy az élet energiái az idegpályainkon keresztül szétterjedjenek az egész testünkben.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Föld

2020. június

Hatezer évvel ezelőtt, Kr. e. 4000 és 2000 között, a Bika állatöv kísérte a Földünket, és a föld elemen keresztül tanultuk megtapasztalni az életet. Ez a kőkorszak utáni idő volt az, amikor az emberek elkezdték megmunkálni a földet, és a nagycsaládok egyre közelebb telepedtek le egymáshoz. Így alakultak ki az első falvak, majd később a falakkal körülvett városok.

Folytatás

A koronavírus és a mi időnk

2020. május

Kétségtelenül kritikus időket élünk. Ám ha felelősségteljesen és nyíltan állunk hozzá, akkor ez egy rendkívüli lehetőségekkel teli idővé is válhat. A kerék forog tovább, Napunk folytatja nagy körforgását, és kísér minket oda, ahol az állatövben a Vízöntő hatása uralkodik.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út - Tűz

2020. április

Az öt elem az élet építő kövei, a láthatóvá és tapasztalhatóvá váló energiák, mint a szilárd föld, a folyékony víz, a légnemű levegő, a plazmaállapotú tűz és az éter mint sugárzó energia. Az elemek megértéséhez nemcsak a fizikai vagy pszichológiai jelentőségük fontos: A mitológiai hagyományok szerint az elemek „átalakítják” a szellemi energiákat annak érdekében, hogy azok tovább áramolhassanak az anyagba, hasonlóan egy elektromos transzformátor hatásához.

Folytatás

Az élet egy iskola

2020. március 21.

A változások idejét éljük. A szellemi és földi síkok közötti fátyol most fellebben, így a tanulás anyaga kibővül. A tanulás területe megnő, és a régi tananyag egyes részei többé már nem lesznek érvényesek. Földünk és az egész emberiség fontos tanulnivalóval néz most szembe. És azon tűnődünk, hogy miért is jelent meg ez a koronavírus, mit akar ez üzenni az embereknek.

Folytatás

Az öt elem, az öt fejlődési út – A víz útja

2020. március

Testünk a lélek hangszere, és aszerint, hogy milyen elemekből áll, milyen energiák vannak bennünk, ad a testünk lehetőséget a léleknek a megfelelő tanulási úton járni. A test energiái határozzák meg az egyéni tudatunkat is.

Folytatás

Mikor egy új tudás érint meg minket

2020. február

Napjainkban megváltozik a tudás. Már nem az őseink, hazánk, korunk értékrendje és hitvilága szerint élünk. Az ajtók nyitva állnak előttünk, és lehetőségünk van új tudást – különböző kultúrákból és vallásokból – megtapasztalni.

Folytatás

Isten a kezében tart téged és a világodat

2020. január

A fejlődés húzóereje megérinti a világunkat, és mint egy nagy hullám, lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk az emberi lét mélységeit és magasságait. Így olyan időket élünk meg, amelyekben új gondolatok és új érzések árasztanak el minket, és megváltoztatják a legbelső igazságainkat.

Folytatás

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015 Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts