2022 január 1.

Az új időben új a célunk

A 2022-es év még egy átmeneti időszak, még mindig nehezünkre esnek a régi és az új, a múlt és a jövő, a korlátozás és a szabadság változásai. De ez egyértelműen jelzi, hogy mennyire szükséges és sürgős, hogy megváltozzunk és megújuljunk. Az elkövetkező 2022-es évben azonban segítség is érkezik, erőteljes vonzást fogunk tapasztalni a jövő irányába, és életünk újfajta módon változik meg, ha már nem a régi „előírások” vezetnek minket. El kell végre engednünk a régi terheket és kötődéseket, és készen kell lennünk arra, hogy nyitottan és bizalommal adjuk át magunkat az élet áramlásának.

Az idő új minősége erősíti az érzékelési képességeinket, így egyre inkább bízhatunk az intuíciónkban, és hagyhatjuk, hogy az vezessen is minket. Ez a képesség azonban hiszékenységhez, bizonytalansághoz, sőt akár a valóságtól való elrugaszkodáshoz is vezethet, ha a világ már nem felel meg számunkra. Így az egyik legfontosabb feladatunk az lesz, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az aktív önmegvalósítás és a mindennapok reálitása között! És ha elkezdjük magunkat megváltoztatni és átalakítani, azt is megértjük, hogy mi nem kizárólag önmagunkhoz, nem csak a családunkhoz, egy közösséghez vagy egy nemzethez tartozunk. Ahhoz, hogy szembe tudjunk szállni a jelenlegi világjárvánnyal, és el tudjuk kerülni az éghajlati katasztrófát, fontos hogy felismerjük, hogy mi mindannyian az emberiség nagy családjának a tagjai vagyunk. Ha megváltoztatjuk a hozzáállásunkat, megváltoznak a motivációink is. Akkor segíteni szeretnénk, és tenni valamit a békéért, a szabadságért és a bolygónkért is. Ha megváltoznak a gondolataink – elsősorban más lesz az emberiség iránti szeretetünk –, elkezdjük megérteni őket, és megváltoznak a döntéseink és cselekedeteink is. A 2023-ban – az emelkedő idők minősége által – az egész emberiség kvantum emelkedést fog megtapasztalni. Akkor pedig az is világossá válik, hogy ezt az időt, a 2021/2022-es éveket, a felkészülés és átalakulás lehetőségeként kapjuk. Ám ha meg is változnak az energiák az egész Földön, az emberiségnek csak egy bizonyos hányada fog tudni a tudatosság új szintjére emelkedni. De azok, akik bátorsággal, úttörő szellemmel és teremtő erővel fogadják be az új energiát, megosztják azt, hogy az új kifejthesse hatását a Földön. Milyen mélyek a tapasztalatok, ha az átalakulás révén a lélek csatornáivá válunk! Mindannyian potenciális magok vagyunk, mert a teremtő szellem rajtunk keresztül szeretne működni a Földön. Már látjuk is a Vízöntő képét: egy öregembert, aki egy kancsóból vizet önt a földre. A lefolyó víz a belső átalakulás folyamatát jelképezi, és képessé tesz bennünket arra, hogy befogadjuk és továbbadjuk a teremtő erőket, hogy gyümölcsözővé tegyék a Földet.

Eva Gostoni

  • spirituális tanító és írónő gondolatai a fejlődés mindennapjainak lépéseiről, a múltban gyökerező személyiségünkről, a lélek egyre tudatosabb részvételéről az életben.

IMPRESSZUM

Copyright © Eva Gostoni · HUM-Verlag · Steinstrasse 56 · CH-5406 Rütihof-Baden. Amennyiben más megjegyzés nincs megadva, ennek a honlapnak minden tartalma Eva Gostoni tulajdonát alkotja.

FELTÉTELEK

A szövegek, képek és grafikák a szerzői jog hatálya alá esnek. Minden jogot fenntartunk. Nem vállalunk felelősséget olyan idegen oldalak tartalmáért, amelyek ezen az oldalon keresztül kerülnek letöltésre.

KÖZÖSSÉG

 

Copyrights © 2015. Eva Gostoni | Minden jog fenntartva | W3layouts